Un bloc din Sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat după ce un bărbat a făcut o descoperire neobişnuită în apartamentul bunicii lui

185

Un bloc din Sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat, duminică, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a spus că a găsit în apartamentul bunicii sale un obuz.

Obuzul găsit de un bărbat în apartamentul bunicii sale din Sectorul 3 al Capitalei a fost ridicat în siguranţă, iar locatarii evacuaţi se pot întoarce în locuinţe, informează Poliţia Capitalei.

După ce a fost ridicat obuzul, locatarii evacuaţi s-au putut întoarce în locuinţe.

Citește și: Primarul Sectorului 3: Instanţa a constatat nulitatea retrocedării a 12 hectare din Parcul IOR

În știrea inițială se prezenta faptul că, potrivit Poliţiei Capitalei, prin apel 112, un bărbat a sesizat, că a găsit în apartamentul bunicii, un obuz. La faţa locului au mers poliţiştii din cadrul Secţiei 23 Poliţie şi a fost informat şi ISUBIF. Pentru intervenţie, a fost dispusă evacuarea locatarilor din imobil, astfel încât elementului de muniţie să fie extras în siguranţă.

La faţa locului au fost chemaţi şi specialiştii Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR. Urmează ca poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase să facă cercetări pentru a se stabili modului în care proiectilul a ajuns în posesia bunicii bărbatului.