Personalul Ambulanței propune ca banii pentru lupta cu COVID-19 să fie împărțiți egal

130

Dr. Victor Zota a anunțat că tot personalul medical ambulanțier din sectorul 3 a solicitat ca sumele de bani acordate de stat cadrelor medicale care luptă cu COVID-19 să fie împărțite în mod egal.

„Având în vedere deciziile luate de Ministerul sănătății referitor la OUG 43/2020, de a selecta personalul medical și auxiliar, implicat în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticul și tratamentul pacienților infectati cu COVID-19 in acordarea bonificației , angajații microstatiei sector 3 propun și aprobă sub semnătură ca întreaga sumă ce revine Sabif (Serviciul de Ambulanță București) sa fie împărțită în mod egal tuturor angajaților din operativ și TESA”.

Citește și: Familia Gagiu, proprietara Pieței Vitan, construiește un ansamblu rezidențial și un Mega Image. „Nu mi-e teamă, banii se fac pe timp de criză și război!“

„În cursul acestei dimineți am depus un memoriu în atenția doamnei manager Dr. Alis Grasu prin care toți (subliniez TOTI) angajatii SABIF care lucrează la substația sectorului 3 propun ca întreg fondul de bani primit de instituție cu ocazia Covid-19 să fie distribuit în mod egal către toți angajații instituției. Multumesc colegilor mei pentru aceasta inițiativă și țin să vă spun că sunt foarte mândru pentru felul în care gândesc și muncesc”, a transmis Victor Zota.