Legăturile politice și salariile pe care le încasează conducătorul DGSAPC Sector 3

1215

Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) din sectoarele Capitalei sunt conduse, de ani buni, de aceeași oameni, unii cu experiență în domeniul vizat, alții cu experiență în transporturi. Vedeți aici cine sunt și ce legături au cu mediul politic și administrativ șefii instituțiilor aflate în subordinea primăriilor.

Mihaela Ungureanu este directoarea generală a DGASPC Sector 3. Înainte să ocupe această funcție, Ungureanu a fost președinta Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități, în perioada 2015-2016. În perioada 2013-2015, a fost directoarea generală a Consiliului Local Sector 3, iar pentru câteva luni din 2013 a fost șefa serviciului de Relații Internaționale din Primaria Sectorului 3, la începutul mandatului lui Robert Negoiță.

Citește și: Finalizarea proiectului “Creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe din Sectorul 3 – FE 68”, (cod SMIS 117116)

Mai mulți ani s-a ocupat de formarea profesională a personalului: asistenți medicali, sociali, kineto-terapeuți și alții. Timp de zece ani, din 2003 până în 2013, a fost șefa serviciului Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap din DGASPC Sector 1.

Mihaela Ungureanu a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București și a urmat un masterat de psihoterapie cognitiv-comportamentală.

Ungureanu nu și-a publicat declarația de avere pe site-ul instituției sau al Primăriei Sectorului 3.