EU VOTEZ, EU CONTEZ | Adrian Moraru, candidatul PNL USR PLUS la Primăria Sectorului 3: ”Negoiţă a reuşit doar să ude spaţiile verzi făcute de fostul primar”

93

Adrian Moraru, candidatul PNL USR PLUS la Primăria Sectorului 3, a venit la dezbaterile dedicate alegerilor locale ”Eu contez, eu votez”, unde a declarat că Robert Negoiţă a cheltuit două miliarde de euro în două mandate, iar marile investiţii promise nu se văd.

Adrian Moraru, candidatul PNL USR PLUS la Primăria Sectorului 3, a afirmat că dezvoltarea şi saltul Sectorului 3 în faţa celorlalte sectoare s-a produs în mandatul lui Liviu Negoiţă. ”Robert Negoiţă doar a udat spaţiile verzi făcute de fostul primar”, a punctat Moraru. Candidatul dreptei la Primăria Sectorului 3 a anunţat că vrea să rezolve problema locurilor de parcare prin găsirea unor spaţii care să permită construirea de parcări supraterane, aşa cum sunt clădirile de lângă mall-uri. Adrian Moraru a comentat şi cele mai recente date ale unui sondaj de opinie.

Adrian Moraru: Am mai văzut primari care începeau cu 60% opţiune de vot, iar în final, au pierdut. Suntem în marja de eroare. Se întâmplă acest lucru şi în alte sectoare. E important ca oamenii să se prezinte la vot.

Candidatul susţinut de PNL USR PLUS consideră că preţul de 80 de lei pe an pentru parcarea de reşedinţă este prea mic, însă trebuie discutat ca politica de preţ să fie unitară la nivelul întregii Capitale: ”Preţul ar trebui să fie mai mare pentru că este ridicol de mic, dar nu cred că trebuie să ajungă la 200 de lei”. Moraru a afirmat că Robert Negoiţă a cheltuit 2 miliarde de euro în ultimele două mandate, iar marile investiţii promise nu se văd.

El a mai precizat că aceste companii nu reprezintă decât o vacă de muls a primăriei, unde primarul controlează tot cu ajutorul consiliului local. Adrian Moraru a dat exemplul companiei IT, care era condusă de sora soţiei primarului. Moraru a anunţat că va efectua un audit al acestor companii, dacă va câștiga alegerile, apoi va propune desfiinţarea lor.

Citește și: Ce averi fabuloase au candidaţii la primăriile de sector din Bucureşti

Adrian Moraru: Salubritatea în sectorul 6 se face cu un operator privat cu 400 de oameni, iar Negoiţă are 1.300 de angajaţi la salubritate. Primăria Sectorului 3 plătea 60 de milioane de lei pe an la salubritate când era realizată de un operator privat. Anul trecut, Negoiţă a cheltuit 420 de milioane de lei pe salubritate.

Adrian Moraru crede că recentele atacuri şi dezvăluiri despre candidaţii dreptei nu vor avea efectul scontat. „Negoiţă mi-a spus că sunt mafiot imobiliar, însă eu am un apartament şi garsoniera mamei, iar el are datorii la Fisc de zeci de milioane şi PUZ-ul de la Sectorul 3 este la DNA. Oamenii care au fost cu mâna în bani acuză că noi suntem corupţii. Pe noi ne ajută toate aceste aberaţii care le publică”.