Crimă înfiorătoare în București. Ucigașul este căutat de poliție

134

Un bărbat a ucis cu sânge rece o femeie cu un cuțit. O crimă înfiorătoare care a pus în alertă polițiștii din Capitală.

Din primele informații, reiese că autorul este un bucureștean de 49 de ani. Victima este soția lui de 47 de ani. Femeia ar fi fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit.

Strigătele ei au alertat vecinii care ar fi sunat la numărul de urgență 112. Până la sosirea polițiștilor, însă, ucigașul a reușit să fugă. Imediat, oamenii legii au dat alerta și l-au dat în urmărire pe suspect. La această oră, el este căutat în tot Bucureștiul.

Poliția Capitalei a transmis că, la data de 01 iulie a.c., Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită cu un obiect ascuțit, într-un apartament situat în sectorul 3.

Oamenii legii au precizat că la fața locului au sosit polițiștii, precum și un echipaj medical care a efectuat manevre de resuscitare.

În pofida eforturilor medicale, a fost declarat decesul femeii înjunghiate.

Citește și: Alertă falsă cu bombă la Curtea de Apel București. Sute de oameni au fost evacuați: ”Dar ce suntem noi, teroriști?”

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs decesul.

Polițiștii îl caută, acum, pe soțul ucigaș care a fugit după ce și-a omorât consoarta.

Între timp, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” pentru efectuarea necropsiei.

Cauza exactă a morții va fi stabilită după efectuarea autopsiei.

Surse judiciare au declarat că cei doi, femeia și bărbatul ucigaș, erau căsătoriți. Încă nu se știe motivul gestului criminal.

La această oră sunt audiați apropiați și vecini ai celor doi din imobilul în care a avut loc crima.