Copil mort în chinuri groaznice, în Capitală! Cei care-l puteau salva au ajuns prea târziu

622

Un puternic incendiu a izbucnit marți dimineață la o vilă din sectorul 3 al Capitalei și s-a extins în vecinătate. Un adolescent de 14 ani a murit, iar un bărbat a fost salvat.

Din nefericire, pentru minorul de 14 ani nu s-a putut face nimic. Pompierii au reușit să scoată din flăcări un bărbat de 44 de ani, care are arsuri pe 25 la sută din suprafața corpului – față, torace și brațe. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul de Arși, de o ambulanță sosită la fața locului.

Potrivit reprezentanţilor ISUBIF, incendiul s-a produs la o vilă P+2, care s-a extins la o locuinţă plan parter din vecinătate, în strada Anestinelor din sectorul 3. Suprafața afectată este de peste 200 de metri pătrați.

Citețte și: Au început avariile în rețeaua de termoficare. Aproape 200 de imobile din București, fără apă caldă

„În casa din vecinătatea vilei a fost identificată o victimă, bărbat, 44 ani, cu arsuri pe 25% din suprafaţa corporală, care va fi transportat la Spitalul de Arşi, respectiv un copil de aproximativ 14 ani, decedat. Au intervenit 10 autospeciale de stingere, una de descarcerare, o autoscară, 2 echipaje SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori”, au precizat reprezentanţii ISUBIF.

În lupta cu flăcările au intervenit de urgență 10 autospeciale de stingere, una de descarcerare, o autoscară, două ambulanțe SMURD, Detașamentul Special de Salvatori.